Vi kan ventilasjon

Vi tilbyr profesjonelle tjenester innenfor ventilasjon. Våre faglærte blikkenslagere produserer tilpasningsbiter og monterer ventilasjonsanlegg i boliger, kontorbygg og institusjonsbygg. 

Vi sørger for at ventilasjonsanlegget fungerer optimalt, og at vedlikehold som filterskift utføres på rett måte til rett tid.

Filteravtale og ventilasjonsservice

Vi tilbyr filteravtale og ventilasjonsservice and ventilasjonsanlegg. Med en filteravtale gir deg en regelmessig og effektiv vedlikeholdsløsning for dine ventilasjonsanlegg. 

Gjennom en filteravtale sørger vi for at dine filter blir byttet ut jevnlig og at ditt anlegg alltid vil fungere optimalt. Dette bidrar til bedre luftkvalitet i ditt bygg og sikrer en effektiv drift av ventilasjonsanlegget.  

Filteravtalen inkluderer også en årlig inspeksjon av ditt ventilasjonsanlegg, noe som gir deg trygghet og en god oversikt over tilstanden på anlegget. Kontakt oss for å høre mer om hvordan en filteravtale kan være til nytte for ditt bygg.

Hvorfor ventilere

Ventilering er viktig for å sikre et godt inneklima og unngå helseplager. 

Vi tilfører boligen ren og frisk luft, fjerner fukt, lukt, radon og heksesot, og fjerner inneluft som er forurenset av mennesker, dyr, aktiviteter i boligen og materialer. 

Ventilering er også viktig for å unngå fuktskader som mugg og sopp, eller andre ugunstige forhold som f.eks. kondens på vinduene.

Tegn på dårlig ventilasjon

• Kondens på innsiden av vinduet
• Trøtthet og hodeverk
• Lukt, fukt, opplevelse av innestengt luft

God ventilasjon er viktig for et sunt inneklima

Det er viktig å være klar over at den tilførte luften utenfra nesten alltid er renere enn luften inne.

God ventilasjon sikrer at det ikke oppstår fuktskader i bygningen i form av mugg og sopp eller andre ugunstige forhold som kondens på vinduene. 

Fordeler med god ventilasjon

• Sikrer et godt inneklima i alle rom, hele året.
• Sparer energi og dermed penger ved å gjenvinne varmen fra inneluften til den nye luften som blåses inn i boligen.
• Gir deg kontroll på inneluften og luftmengden.
• Unngår fuktskader i boligen som mugg og sopp, eller andre ugunstige forhold som f.eks. kondens på vinduene.
• Slipper kald trekk i den kalde årstiden.
• Motvirker radon ved at radonkonsentrasjonen reduseres.

Våre samarbeidspartnere

Våre mål

Vi tar stolthet i å levere høy kvalitetsarbeid og fra å tilfredsstille våre kunders behov. Vi setter alltid våre kunder i første rekke og jobber hardt for å levere arbeid som overgår forventningene deres.
©️ 2024 SolBlikk AS 
Personvern
Utviklet av Toppest