Solcelletak

Solenergi er en fornybar energikilde som bidrar til å redusere den globale oppvarmingen. Med solcellepaneler på taket reduserer du strømutgiftene dine samtidig som du hjelper miljøet.

I Norge får man Enova-støtte på nesten 50 000 kroner som gjør det mye billigere å montere solcelletak.

Det har aldri vært en bedre tid å bytte til solenergi, da teknologien har utviklet seg og prisene har blitt mer tilgjengelige for privatpersoner.

Integrert solcelletak for bolig

Reduser strømutgifter og gjør en forskjell for miljøet.

Våre solceller er laget av dobbeltlaminert herdet glass og tåler 700kg per kvm og leverer hele 166W per kvm. Vårt designmål er 50 år. Garantien fra produsenten er 15 år på panelene, og 30 års produksjons-garanti.

Ved å installere solcellepaneler på taket, vil du kunne produsere din egen strøm og redusere din avhengighet av fossil energi. Dette vil føre til lavere strømutgifter for deg, samtidig som det bidrar til å redusere klimagassutslippene. 

Fordeler med solcelletak

Pent resultat - Soltaket er en moderne og stilfull løsning som gir et imponerende resultat sammenlignet med andre solceller, som kan bryte stilen. Samtidig leverer det en god funksjonalitet.

Kostnadseffektivt - Solcelletak erstatter tradisjonell takstein, noe som eliminerer utgiften på stein og tiden det tar å montere.

• Øk verdien på din bolig - Å bytte til soltak øker verdien på din bolig.

• Tjen penger på strømmen - Et bytte til soltak øker verdien på boligen din, men du vil også tjene penger på å selge overskudsenergi tilbake til strømnettet.

Uavhengighet fra strømnettet - Med solcellepaneler som produserer egen strøm, er du mindre avhengig av strømnettet og kan være mer selvforsynt i tilfelle strømbrudd eller andre problemer med strømnettet.

• Enkel vedlikehold - Solcellepaneler krever svært lite vedlikehold og kan vare i flere tiår.

Miljøvennlig - Solenergi er en fornybar energikilde som ikke avgir noen klimagasser når den produserer elektrisitet. Dette bidrar til å redusere klimagassutslippene og kan bidra til å kjempe mot klimaendringene.

Slik fungerer Enova-støtten

Enova støtten er delt i to:
1. 7 500 kroner til å starte installasjonen
2. Pluss 2 000 kroner for hver kWp installert effekt, opp til 20kW

Dette gir en maksimal støtte på 47 500 kroner.

Våre samarbeidspartnere

Våre mål

Vi tar stolthet i å levere høy kvalitetsarbeid og fra å tilfredsstille våre kunders behov. Vi setter alltid våre kunder i første rekke og jobber hardt for å levere arbeid som overgår forventningene deres.
©️ 2024 SolBlikk AS 
Personvern
Utviklet av Toppest