Blikkenslagerarbeid

SolBlikk er et ledende selskap innen blikkenslagerarbeid i Bergen og omegn. Våre dyktige team har lang erfaring med å utføre fagmessig godt arbeid i vårt klima og på værutsatte tak.

Vi tar på oss alle typer blikkenslageroppdrag, både små og store, for både private og bedrifter. Enten du trenger hjelp med fasaden, sikring av installasjoner på taket, eller montering av snøfangere eller annet takrelatert, så kan du være trygg på at vi leverer kvalitetsarbeid. 

Vi hjelper deg med alt fra montering og reparasjon av takrenner og nedløp, til å montere alle typer beslag på tak og fasader, mot piper, vinduer og åpninger.

Vi kan produsere takplater og beslag etter behov og ønske fra kunde.

Kontakt oss i dag for å høre mer om hva vi kan hjelpe deg med. Vi tilbyr en gratis befaring og et uforpliktende tilbud.

Pipebeslag

Vi har levert pipebeslag og skreddersydde beslag i mange varianter. Vi tilbyr alt fra montering av nye stålpipe, pipebeslag og nye røykrør. Våre fagfolk har lang erfaring og vet hvordan fagmessig godt arbeid skal utføres for å sikre at pipene dine er i best mulig stand.

Vi tilbyr både levering og montasje av pipebeslag/pipetekking av alle typer piper, og alle våre beslag tilpasses etter mål og utførelse etter kundens ønske. Pipebeslaget går fra toppen og helt ut over taksteinen.

Med et pipebeslag får du en vedlikeholdsfri pipe med lang levetid og sparer deg også penger på vedlikehold i det lange løp. 

Vi lager kledninger etter mål tilpasset din skorstein. Ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen for dine pipebeslag og skreddersydde beslag.

Renoveringsarbeid

Vi utfører rehabilitering og renovering av boliger, næringsbygg og offentlige bygg. Vi vet hvordan vi effektivt kan forbedre estetikk, komfort og energieffektivitet i eldre bygg, og øke verdien på eiendommen din.

Våre dyktige blikkenslagere har lang erfaring og kan hjelpe deg med alt fra utskifting av vinduer og kledning, til oppgradering av innvendige flater og takreparasjoner. Med lang erfaring med betongmeisling, saging og kutting, boring og blikkenslagerarbeid.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser og sørger for god kommunikasjon under hele prosessen. Vi tar oss av alt fra bytte av takstein og takpapp, til reparasjoner av takrenner og snøfangere, samt fester og beslag. Vi er alltid opptatt av å tilpasse arbeidet etter takets tilstand og kundens ønsker og behov.

Ta kontakt med oss i dag for et gratis uforpliktende tilbud på rehabilitering og renovering av din eiendom.

Våre mål

Vi tar stolthet i å levere høy kvalitetsarbeid og fra å tilfredsstille våre kunders behov. Vi setter alltid våre kunder i første rekke og jobber hardt for å levere arbeid som overgår forventningene deres.
©️ 2024 SolBlikk AS 
Personvern
Utviklet av Toppest